Wat u kunt doen

Help ons om door te gaan

Ons werk in Kabul is cruciaal voor vele vrouwen die in moeilijke omstandigheden leven. Om hen effectief te kunnen blijven ondersteunen, hebben we continue financiële middelen nodig. Het gaat hierbij niet alleen om de basisbehoeften zoals de maandelijkse huur voor de woningen waarin deze vrouwen verblijven. De koude winters in Kabul vragen ook om voldoende verwarming om deze vrouwen en hun gezinnen warm te houden. Bovendien zijn er regelmatig medische kosten waarmee we geconfronteerd worden, aangezien velen van hen niet de middelen hebben om voor basisgezondheidszorg te betalen.

Elke bijdrage, groot of klein, maakt een enorm verschil in het leven van deze vrouwen. Het stelt ons in staat om door te gaan met ons werk en een positieve impact te hebben op hun levenskwaliteit. Uw steun kan het verschil maken tussen overleven en daadwerkelijk leven voor velen van hen. Help ons om het verschil te blijven maken.

Doneren kan via:

IBAN: NL94RABO0102953872

t.n.v. stichting Nahid te Groningen

We zouden het heel mooi vinden als er scholen, kerken of andersoortige instellingen een actie op touw zetten om de vrouwen in Afghanistan te helpen. Hieraan willen wij graag een bijdrage leveren in de vorm van informatie, folders, foto’s, presentatie. U kunt voor meer informatie contact opnemen met nahidfoundation02@gmail.com

Iedere donateur krijgt minimaal twee maal per jaar een Nieuwsbrief. Sommige mensen maken ons spontaan een bedrag over. Daar zijn we heel blij mee. Maar dat betekent dat we in die gevallen helaas geen (email)adres hebben om de Nieuwsbrief naar toe te sturen. Hebt u gedoneerd, maar krijgt u geen Nieuwsbrief en bent u wel geïnteresseerd, wilt u dan ons uw (email)adres doorgeven? (nahidfoundation02@gmail.com)

Wij zien de vele giften als een belangrijke ondersteuning van ons werk. Niet alleen als een broodnodige financiële hulp, maar zeker ook als een morele.