Laatste nieuws
16 september 2017
Hoe jongeren een nieuw leven kunnen opbouwen in UK.
 meer
21 augustus 2017
Een regionale vredesconferentie
 meer
1 augustus 2017:
Afghaans restaurant in Tilburg
 meer
15 mei 2017
Kinderen op de vlucht
 meer
2 maart 2017
Vrouwen in Afghanistan
 meer

 22 november 2016  Afghanistan is een soap die goed afloopt. 

 meer
30 mei 2016
Vertrouwen opbouwen in Afghanistan
 meer
10 juni 2016
Verlichte beweging zet Afghanistan onder hoogspanning.
 meer
10 maart 2016
Afghaanse president gelast de zaak Farkhuda te heropenen.
 meer
30 december 2015
Een Afghaanse straat artiest
 
 meer
19 december 2015: Afghaanse mannen demonstreren voor de terugkeer van een vrouwelijke gouverneur meer

5 november 2015:

Hoe is de situatie (voor vrouwen) nu in Afghanistan? 


 meer

19 september 2015

Opvang straatkinderen

 meer

Doneren

Help ons om door te gaan.

Om het Vrouwenhuis in Kabul te laten voortbestaan is geld nodig. Niet alleen voor de maandelijkse huur van het pand, maar ook voor de verblijfskosten van de vrouwen die we daar opvangen, en niet te vergeten het salaris van de staf die de opvang in goede banen leidt, variŽrend van beveiligingspersoneel tot de directrice.

Sinds deze zomer zijn we bezig met de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw, waarin enkele bedrijfjes gaan komen waar zoveel mogelijk door vrouwen wordt gedaan. We gaan starten met een bakkerij, een catering en een naaiatelier. Maar er zijn meer plannen (zie ook onder Over Nahid/toekomst)
. Hebt u een goed idee voor een aanvraag voor subsidie voor het gebouw of voor ťťn van de bedrijfjes, dan horen wij dat graag. 

Wat kunt u voor ons doen?
  • Als u ons financieel zou willen ondersteunen kunt u uw bijdrage overmaken naar:

1029.53.872 (BIC: RABONL2U   IBAN:  NL94RABO0102953872) 
t.n.v. stichting Nahid te Groningen. Ook kunt u heel gemakkelijk doneren via onderstaande doneerbutton. Iedere donateur krijgt minimaal twee maal per jaar een Nieuwsbrief. 
  • We zouden het heel mooi vinden als er scholen, kerken of andersoortige instellingen een actie op touw zetten om de vrouwen in Afghanistan te helpen. Hieraan willen wij graag een bijdrage leveren in de vorm van informatie, folders, foto's, presentatie. U kunt voor meer informatie contact opnemen met stichtingnahid@gmail.com.


Sommige mensen maken ons spontaan een bedrag over. Daar zijn we heel blij mee. Maar dat betekent dat we in die gevallen helaas geen (email)adres hebben om de Nieuwsbrief naar toe te sturen. Hebt u gedoneerd, maar krijgt u geen Nieuwsbrief en bent u wel geÔnteresseerd, wilt u dan ons uw (email)adres doorgeven? Ook dit kan via stichtingnahid@gmail.com.

Wij zien de vele giften als een belangrijke ondersteuning van ons werk. Niet alleen als een broodnodige financiŽle hulp, maar zeker ook als een morele.Om het u gemakkelijker te maken kunt u ons ook machtigen om elke maand/kwartaal/half jaar/jaar een bedrag van uw rekening af te halen. U kunt dat te allen tijde herroepen. Geef in dat geval uw (email)adres door en wij sturen u een machtigingsformulier op.